Для приготування неймовірно смачного полуничного морозива не потрібно жодного спеціального обладнання. Ягода, кілька інгредієнтів, трішки старання – і у вашій морозилці буде улюблений смаколик, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".

Читайте також Буде свіжою 2 тижні: секрет зберігання полуниці, який ви хотіли б знати

Рецепт полуничного морозива

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 склянка грецького йогурту;
– 350 грамів полуниці;
– 1/3 склянки свіжого лимонного соку;
– 2 чайні ложки лимонної цедри;
– 2 чайні ложки меду.

Приготування:

  1. У чашу блендера покладіть грецький йогурт, свіжу або заморожену полуницю, додайте трохи лимонного соку, терту цедру лимона та мед. Збивайте до тих пір, поки маса не стане густою, кремовою й однорідною.
  2. Розлийте отриману суміш у формочки для морозива або невеликі контейнери. Поставте в морозильну камеру щонайменше на кілька годин, щоб маса добре застигла.
  3. Перед подачею морозиво можна оформити за бажанням – додати полуничні шматочки, полити варенням або посипати тертим шоколадом.

Смачного!

Його зʼїдають за раз: рецепт смачного полуничного зефіру.