Поєднання мідій, хрусткого салату рамен та ароматного соусу створює вкрай гармонійний смак. Дізнайтеся, як його приготувати, у матеріалі 24 Каналу з посиланням на Smaker.
До теми Швидко, дієтично та неймовірно смачно: легкий салат з консервованим тунцем
Салат з мідіями
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– мідії у власному соку (1 банка);
– оливкова олія – до смаку;
– бальзамічний оцет – до смаку;
– 3 зубчики часнику;
– чилі – до смаку;
– петрушка – до смаку;
– сіль – до смаку;
– 1 пучок салату ромен;
– 2 помідори;
– шматок цибулі-порею;
– жменя оливок.
Приготування:
- Відцідіть мідії від розсолу та дайте стекти.
- Викладіть їх у миску додайте оливкову олію і бальзамічний оцет.
- Для соусу змішайте подрібнений часник, перець чилі, петрушку і дрібку солі.
- Подрібніть салат, наріжте помідори і цибулю, додайте до мідій.
- Полийте салат соусом, все змішайте та подавайте до столу.
Зробіть і не пошкодуєте: як приготувати фарширований батон.