Поєднання мідій, хрусткого салату рамен та ароматного соусу створює вкрай гармонійний смак. Дізнайтеся, як його приготувати, у матеріалі 24 Каналу з посиланням на Smaker.

До теми Швидко, дієтично та неймовірно смачно: легкий салат з консервованим тунцем

Салат з мідіями

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– мідії у власному соку (1 банка);
– оливкова олія – до смаку;
– бальзамічний оцет – до смаку;
– 3 зубчики часнику;
– чилі – до смаку;
– петрушка – до смаку;
– сіль – до смаку;
– 1 пучок салату ромен;
– 2 помідори;
– шматок цибулі-порею;
– жменя оливок.

Приготування:

  1. Відцідіть мідії від розсолу та дайте стекти.
  2. Викладіть їх у миску додайте оливкову олію і бальзамічний оцет.
  3. Для соусу змішайте подрібнений часник, перець чилі, петрушку і дрібку солі.
  4. Подрібніть салат, наріжте помідори і цибулю, додайте до мідій.
  5. Полийте салат соусом, все змішайте та подавайте до столу.

Зробіть і не пошкодуєте: як приготувати фарширований батон.