Для цього салату найкраще підійде тунець, консервований у власному соку, перед приготуванням з нього треба злити рідину. Додаємо кілька інгредієнтів – і насолоджуємося смачною стравою! 24 Канал пропонує скористатися рецептом порталу Шуба.

Цікаво Швидка та оригінальна закуска з італійськими нотками: готуємо фарширований батон

Рецепт салату з тунцем

  • Час: 20 хвилин + час у холодильнику
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 185 грамів тунця у власному соку;
– 300 грамів квасолі;
– 0,5 червоної цибулі;
– 1 пучок петрушки;
– 120 грамів огірків;
для заправки:
– 60 мілілітрів лимонного соку;
– 60 мілілітрів оливкової олії;
– 0,5 чайної ложки чорного меленого перцю;
– 1 чайна ложка діжонської гірчиці.

Приготування:

  1. Тонко нарізаємо половину невеликої червоної цибулини. Петрушку дрібно шаткуємо. Огірок нарізаємо у зручний для вас спосіб.

  2. Змішуємо всі інгредієнти для заправки в одній ємності. Добре перемішуємо, поки суміш не стане однорідною.

  3. У глибоку миску викладаємо овочі, квасолю та рибу. Легенько перемішуємо, додаємо заправку і перемішуємо ще раз.

  4. Накриваємо миску харчовою плівкою і ставимо в холодильник на годину або на ніч.

Смачного!

Саме те, що треба на свята: салат з куркою та печерицями, який завжди викликає фурор.