Пекінська капуста, кілька помічних інгредієнтів – і смачний салат вже на столі. Він так смакує, що ви можете спокійно готувати його хоч щодня, передає 24 Канал з посиланням на портал "Господинька".
До теми Хоч щодня готуй: салат з пекінської капусти, який ніколи не набридне
Рецепт швидкого салату
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів пекінської капусти;
– 1 морква;
– 120 грамів помідорів черрі;
– 2 пера зеленої цибулі;
– 100 грамів сметани;
– 100 грамів майонезу;
– 20 грамів петрушки або кінзи;
– сіль і перець до смаку.
Приготування:
- Капусту шаткуємо, моркву натираємо, помідори нарізаємо четвертинками.
- Зелену цибулю та петрушку подрібнюємо.
- Змішуємо інгредієнти, солимо та перчимо.
- Заправляємо салат сметаною та майонезом.
Смачного!
Яєчня вийде ідеальною: оригінальний рецепт на холодній сковороді.