Пекінська капуста, кілька помічних інгредієнтів – і смачний салат вже на столі. Він так смакує, що ви можете спокійно готувати його хоч щодня, передає 24 Канал з посиланням на портал "Господинька".

До теми Хоч щодня готуй: салат з пекінської капусти, який ніколи не набридне

Рецепт швидкого салату

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 500 грамів пекінської капусти;
– 1 морква;
– 120 грамів помідорів черрі;
– 2 пера зеленої цибулі;
– 100 грамів сметани;
– 100 грамів майонезу;
– 20 грамів петрушки або кінзи;
– сіль і перець до смаку.

Приготування:

  1. Капусту шаткуємо, моркву натираємо, помідори нарізаємо четвертинками.
  2. Зелену цибулю та петрушку подрібнюємо.
  3. Змішуємо інгредієнти, солимо та перчимо.
  4. Заправляємо салат сметаною та майонезом.

Смачного!

Яєчня вийде ідеальною: оригінальний рецепт на холодній сковороді.