Як приготувати американський салат коул слоу, що стане ідеальним доповненням до барбекю, розповідає 24 Канал з посиланням на Gospoda.

Читайте також Простий і бюджетний: готуємо салат з пекінської капусти з сухариками

Американський салат коул слоу

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 4 – 6

Інгредієнти:
– 400 грамів білокачанної капусти;
– 200 грамів червонокачанної капусти;
– 1 цибуля ріпчаста;
– пучок цибулі зеленої;
– 2 моркви;
– 100 грамів кореня селери;
– 100 грамів майонезу або йогуртової заправки;
– 1 столова ложка вершків 10%;
– 2 столові ложки оцту яблучного;
– 1 столова ложка цукру;
– сіль, перець чорний мелений – до смаку.

Хотіли б частіше чути слово "смакота" за родинним столом? Головним секретом усіх кулінарних шедеврів є любов та якісні продукти, які можна придбати у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". З ними ваші страви точно будуть неперевершеними.

Приготування:

  1. Капусту білокачанну та червонокачанну нашаткуйте дрібною соломкою, обімніть з сіллю. Моркву та селеру очистьте та натріть на тертці для овочів по-корейськи.
  2. Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Зелену цибулю подрібніть. За бажанням можете додати трошки подрібненого кропу. Змішайте овочі в одній великій мисці.
  3. В окремому посуді зробіть заправку: майонез або грецький йогурт, вершки, оцет, цукор, сіль та перець. Все ретельно перемішайте до утворення однорідного соусу.
  4. Заправляйте салат безпосередньо перед подачею на стіл.

Смачного!

Теж приготуйте: салат з тунцем і яйцем.