Влітку салат просто ідеально доповнить будь-який прийом їжі, бо швидко і смачно. Рецептом салату із руколою та пармезаном ділиться 24 Канал з посиланням на Shuba.

Читайте також Захочеться щовечора: дієтичний салат без майонезу, який поєднуються зі всім

Салат із руколою та пармезаном

  • Час: 5 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:
– 140 грамів руколи;
– 1/4 склянки пармезану тертого.

Для заправки:
– 1/4 склянки олії оливкової;
– 1 столова ложка цедри лимона;
– 2 столові ложки лимонного соку;
– 1 чайна ложка оцту винного;
– 1/2 чайної ложки цукру;
– 1 зубок часнику.

Приготування:

  1. Вимийте руколу, очистьте її від сухих стебел і листків. Обсушіть на паперовому рушнику.
  2. Приготуйте заправку. Змішайте олію, оцет, лимонний сік і цедру, цукор. Почистьте часник і вичавіть його в заправку. Добре перемішайте.
  3. Натріть пармезан на спеціальній тертушці пластинками. Можна не терти, а скористатися гострим ножем.
  4. Полийте салат заправкою, викладати на тарілку й насолоджуйтеся.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і цей салат з горіховою заправкою.