Такий салат вдасться дуже ароматним. Спробуйте – вам сподобається.

Буде смачно Казково хрумкий та ароматний: рецепт маринованого перцю з медом на зиму

Консервований салат з кабачків та помідорів

  • Час: 1 година 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 кілограм цукіні;
– 300 грамів цибулі;
– 6 зубчиків часнику;
– 40 грамів солі;
– 100 мілілітрів олії;
– перець, зелень до смаку;
– 40 мілілітрів оцту.

Приготування:

  1. Цукіні та помідори помийте, обсушіть і наріжте дрібними кубиками. Цибулю та часник почистьте і подрібніть. Зелень помийте і теж дрібно наріжте.
  2. Змішайте овочі та зелень у великій мисці. Додайте сіль, цукор, перець і олію. Добре перемішайте та залиште на 30 хвилин, щоб овочі пустили сік.
  3. Поставте салат на середній вогонь і доведіть до кипіння. Готуйте, помішуючи, на маленькому вогні 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності влийте оцет і перемішайте.
  4. Розкладіть салат у простерилізовані банки та герметично закрийте кришками. Переверніть догори дном, закутайте і залиште до повного охолодження. Зберігайте у темному прохолодному місці.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичний кетчуп з кабачків.