Кожна досвідчена господиня знає, що достатньо найпростіших інгредієнтів та правильного рецепта, аби всі були в захваті від поданих страв. Особливо це стосується салатів, які завше дарують святковий настрій, розповідає 24 Канал.

Цікаво Що не свято – то фурор: какао-бісквіт з карамельним кремом, яким би пишалися кондитерські

Рецепт легкого великоднього салату

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 2 помідори;
– 200 грамів грибів;
– 60 грамів волоських горіхів;
– зелена цибуля;
– часник до смаку;
– 2 столові ложки сметани або грецького йогурту.

Приготування:

  1. Гриби нарізаємо дрібними шматочками та кладемо у глибоку миску.
  2. Помідори ретельно миємо, нарізаємо кубиками й додаємо до грибів.
  3. Волоські горіхи подрібнюємо за допомогою блендера або розминаємо в пакеті кухонним молотком – як зручно.
  4. До салату додаємо подрібнений зубчик часнику – кількість регулюємо до смаку.
  5. Зелену цибулю нарізаємо тоненькими кільцями й також додаємо до загальної суміші.
  6. Салат заправляємо сметаною або густим йогуртом – залежно від того, який смак вам більше до душі. Солимо, перчимо й ретельно перемішуємо.

Смачного!

Дешево і святково: простий рецепт домашньої ковбаси на Великдень.