Кожна досвідчена господиня знає, що достатньо найпростіших інгредієнтів та правильного рецепта, аби всі були в захваті від поданих страв. Особливо це стосується салатів, які завше дарують святковий настрій, розповідає 24 Канал.
Цікаво Що не свято – то фурор: какао-бісквіт з карамельним кремом, яким би пишалися кондитерські
Рецепт легкого великоднього салату
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 помідори;
– 200 грамів грибів;
– 60 грамів волоських горіхів;
– зелена цибуля;
– часник до смаку;
– 2 столові ложки сметани або грецького йогурту.
Приготування:
- Гриби нарізаємо дрібними шматочками та кладемо у глибоку миску.
- Помідори ретельно миємо, нарізаємо кубиками й додаємо до грибів.
- Волоські горіхи подрібнюємо за допомогою блендера або розминаємо в пакеті кухонним молотком – як зручно.
- До салату додаємо подрібнений зубчик часнику – кількість регулюємо до смаку.
- Зелену цибулю нарізаємо тоненькими кільцями й також додаємо до загальної суміші.
- Салат заправляємо сметаною або густим йогуртом – залежно від того, який смак вам більше до душі. Солимо, перчимо й ретельно перемішуємо.
Смачного!
Дешево і святково: простий рецепт домашньої ковбаси на Великдень.