Подавати його найкраще з картоплею або рисом. Як його приготувати розповідає 24 Канал з посиланням на Fajne gotowanie.

Цікаво Нові салати до святкового столу: ідеї для новорічного меню – ви такого ще не куштували

Гуляш

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 800 грамів свинячої лопатки;
– 1 цибулина (100 грамів);
– 2 червоні перці (480 грамів);
– 2 морквини (90 грамів);
– 3 зубчики часнику (15 грамів);
– 3 столові ложки томатної пасти (75 грамів);
– 3 столові ложки оливкової олії (45 мілілітрів);
– 2 склянки овочевого бульйону (500 мілілітрів);
– спеції: сіль, перець, перець солодкий, кмин мелений, перець запашний, лавровий лист, перець гострий – до смаку.

Приготування:

  1. Розігрійте олію у великій каструлі з товстим дном.
  2. Додайте дрібно нарізану цибулю та обсмажте її до прозорості.
  3. Через деякий час додайте м’ясо, нарізане досить великими кубиками.
  4. Приправте його сіллю, перцем і солодкою паприкою. Додайте дрібно нарізаний часник.
  5. Очистьте моркву та наріжте її кружальцями, а перець – кубиками. Додайте овочі до каструлі й обсмажуйте протягом 5 хвилин.
  6. Залийте вміст каструлі бульйоном, додайте лавровий лист, запашний перець і томатне пюре.
  7. Приправте страву сіллю, перцем, гострим перцем і кмином.
  8. Тушкуйте на повільному вогні приблизно 60 хвилин, періодично помішуючи, поки всі інгредієнти не стануть м’якими.

Це легко, якщо знати секрети: як запекти ідеальний бісквіт.