Суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво в інстаграмі поділився своїм простим рецептом. Обов'язково втільте його в життя.
Варто спробувати Курка в лаваші: елементарний рецепт розкішного перекусу від Ярославського
Помідорна тарта
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 3 – 4 помідори;
– 80 грамів фети;
– 80 грамів песто;
– 500 грамів листкового тіста;
– оливкова олія, сіль, перець, базилік до смаку.
Дивіться, як приготувати помідорну тарту: відео
Приготування: ⠀
- Томати наріжте слайсами. Викладіть їх на лист пергаменту.
- Зверху викладіть подрібнену фету.
- Розкачайте тісто та намастіть його соусом песто.
- Викладіть тісто на томати та змочіть водою.
- Запікайте при 180 – 190 градусів протягом 15 – 20 хвилин до рум'яної скоринки. Охолоджену тарту переверніть та подавайте.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати дуже смачні баклажани в духовці.