Колись цей напій був легенарним, але через доступність газованих напоїв про нього почали забувати. Втім, він досі актуальний, ви можете додавати улюблені фрукти та ягоди і берегти дітей від надмірного цукру, розповідає 24 Канал з посиланням на "Смак".
До теми Ви забудете про газовані напої: готуємо березовий сік з "Фантою" – в захваті навіть дорослі
Рецепт "шипучки" з 90-х
- Час: 5 хвилин
- Порцій: 1
Інгредієнти:
– 250 мілілітрів води;
– 1/2 столової ложки соди;
– 1/2 столової ложки оцту.
Приготування:
- У склянку з водою вливаємо оцет. Можна змінити його лимонною кислотою, вона менш агресивною для слизової шлунка.
- Додаємо в склянку соду і швидко перемішуємо.
- Чекаємо, поки закінчиться реакція – і "шипучка" готова!
Смачного!
Це справді дуже смачно: як заготувати березовий сік з апельсином.