Готувати їх неймовірно просто, а подавати можна з різними начинками: від свіжих ягід до збитих вершків. Рецептом шоколадних млинців ділиться 24 Канал з посиланням на joypup.
Читайте також Смачні і пишні сирники, які не вбирають олію
Шоколадні млинці – рецепт
- Час: 35 хвилин
- Порції: 1 (приблизно 12 штук)
Інгредієнти для тіста:
– 150 грамів борошна;
– 30 грамів какао-порошку;
– 2 столові ложки цукру;
– 2 яйця;
– 300 мілілітрів молока;
– 100 мілілітрів води;
– 2 столові ложки рослинної олії;
– дрібка солі.
Для подачі:
– шоколадний соус або розтоплений шоколад;
– ягоди (малина, полуниця, лохина);
– збиті вершки – за бажанням.
Приготування:
- У глибокій мисці з'єднайте борошно, какао-порошок, цукор і дрібку солі. Ретельно перемішайте, щоб уникнути грудочок.
- В окремій місткості злегка збийте яйця. Додайте до них молоко та теплу воду, добре перемішайте.
- Поступово введіть рідку суміш у сухі інгредієнти, постійно помішуючи віночком.
- У готове тісто додайте олію і ще раз ретельно перемішайте. Тісто має бути однорідним та рідким.
- Розігрійте сковороду на середньому вогні та змастіть її невеликою кількістю олії. Влийте порцію тіста, рівномірно розподіліть по сковороді тонким шаром. Обсмажуйте млинці з кожного боку по 1 – 2 хвилини до появи золотисто-коричневого відтінку.
- Готові шоколадні млинці складіть на тарілку. Полийте шоколадним соусом, додайте ягоди чи збиті вершки.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і неймовірний рулет "Баунті".