Навіть якщо ваші рідні не дуже полюбляють перші страви, цей суп вони точно розхвалюватимуть. А господинь він потішить своєю простотою та бюджетністю, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Господинька".
Читайте також Таке собі дозволить не кожен: яка найдорожча риба у світі і в якій країні вона популярна
Рецепт "сільського" супу
- Час: 1 година 15 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 цибуля;
– 1 морква;
– 3 картоплини;
– 2 літри води;
– 1 чайна ложка солі;
– олія;
– 30 грамів вермішелі;
– петрушка;
засмажка:
– 1 цибуля;
– 1 червоний болгарський перець;
– 400 грамів фаршу;
– 2 зубчики часнику;
– 1 помідор;
– сіль та перець до смаку;
– 1 чайна ложка базиліку.
Збираєтесь оновити речі для побуту та поповнити запаси продуктів? Широкий вибір, якісні товари та низькі ціни – це про покупки у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". Тут в одному місці зібрано все, що може знадобитись для найрізноманітніших страв. Окрім цього, закупити інгредієнти можна зі знижкою, адже "ВЕЛМАРТ" – "Велетень низьких цін".
Приготування:
- У каструлю вливаємо олію та обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю.
- Додаємо моркву та картоплю, трішки обсмажуємо, вливаємо воду, накриваємо кришкою та варимо 25 хвилин.
- На сковорідці обсмажуємо цибулю, потім додаємо перець та фарш. Наприкінці додаємо помідор, солимо та перчимо.
- Додаємо засмажку у каструлю, всипаємо вермішель та варимо на слабкому вогні 15 хвилин.
- Наприкінці додаємо петрушку.
Смачного!
Найлегший десерт: ароматна шарлотка з фруктами.