Ніжність та неповторний смак – це ті епітети, якими цей торт описують найчастіше. 24 Канал пропонує скористатися рецептом порталу "На пенсії", з яким вам ваги або складні маніпуляції точно не потрібні.

Читайте також Чорні плями на пекінській капусті: що вони означають і чи можна їсти такий продукт

Рецепт торта "Три склянки"

  • Час: 1 година + просочування
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
тісто:
– 3 яйця;
– 1 склянка цукру;
– 1 склянка борошна;
– 1 склянка кефіру;
– чайна ложка соди;
– 2 – 3 столові ложки какао;
крем:
– 200 грамів вершкового масла;
– 1 банка вареного згущеного молока.

Приготування:

  1. Збийте яйця з цукром виделкою, поки маса не стане світлою та повітряною. Поступово влийте кефір, додайте какао та борошно.

  2. Перемішайте до однорідності, щоб не було грудочок. Всипте соду й ще раз ретельно перемішайте.

  3. Перелийте тісто у форму для випікання й поставте в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте приблизно 35 хвилин.

  4. Перевірити готовність можна дерев’яною шпажкою: якщо виходить суха – бісквіт готовий. Якщо верх зарум’янився занадто швидко, а середина ще сира – прикрийте фольгою й допечіть.

  5. Для крему збийте м’яке вершкове масло, поступово додаючи згущене молоко — по ложці, не припиняючи збивання.

  6. Остиглий бісквіт розріжте на дві частини й змастіть кремом. За бажанням прикрасьте десерт, наприклад, тертим шоколадом або горіхами.

  7. Залиште на кілька годин в холодильнику, щоб коржі добре просочилися.

Смачного!

Ви справді відчуєте різницю: який простий інгредієнт перетворить макарони на шедевр.