Коли готуватимете макарони наступного разу, обовʼязково поекспериментуйте з додаванням кисломолочного сиру. 24 Канал радить це зробити у спосіб, про який розповідає портал Ukr.Media.
Цікаво Лише кабачок та картоплина: геніальний рецепт, з яким ви завжди будете ситі
Як додати кисломолочний сир у макарони
Щоб усе йшло швидко, інгредієнти краще підготувати заздалегідь. Макарони варимо в підсоленій воді до готовності, після чого відкидаємо на друшляк і даємо стекти воді. Ще гарячі макарони перекладаємо в глибоку миску, додаємо до них 2 – 3 столові ложки м’якого сиру.
Улюблений гарнір / Фото Pixabay
Збираєтесь відтворити смак улюблених макаронів? Навіть складні рецепти від шефа стають простішими, якщо готувати з якісних продуктів. Їх можна придбати у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". Окрім цього, "Велетень низьких цін" славиться широким асортиментом товарів українського та іноземного виробництва, тому можна не боятись експериментувати з новими стравами.
Добре все перемішуємо, щоб сир рівномірно розподілився, утворивши ніжну вершкову масу. Перед подачею страву прикрашаємо подрібненою зеленню — петрушкою, кропом або зеленою цибулею.
У результаті отримуємо надзвичайно ніжну, кремову пасту без зайвих витрат. Простота приготування та цікаве поєднання інгредієнтів зробили цей рецепт улюбленцем багатьох родин. Господині відзначають, що добавку охоче просять як діти, так і дорослі.
Зовсім інший результат: у чому точно вартує спробувати зварити картоплю.