Цей рецепт дозволяє буквально вхопити останні промінчики літнього сонця та відчути неймовірну свіжість смаків та ароматів, розповідає Смачно 24. Зазвичай ми ласуємо кавуном окремо, але повірте – з правильно підібраними інгредієнтами він чудово смакує і в салаті.

Читайте також Зникне в мить, навіть якщо приготуєте гору: закуска, якою буде сита вся сім'я

Рецепт салату з кавуном

Час: 15 хвилин

Порцій: 2

Інгредієнти:
– 2 столові ложки винного оцту;
– 200 грамів кавуна (чистимо від кісточок та нарізаємо кубиками);
– 2 огірки;
– 150 грамів фети;
– 1 червона цибуля;
– оливкова олія;
– сіль до смаку;
– м'ята – за бажанням.

Приготування:

  1. У невеликій мисці збиваємо олію, оцет та сіль.
  2. З'єднуємо кавун, огірок, фету та слайси цибулі. М'яту можна додавати лише в тому випадку, якщо ви плануєте подавати салат негайно.
  3. Заправляємо салат та добре все перемішуємо.
  4. Якщо потрібно – посоліть салат, також можна додати улюблені спеції.

Смачного!

Все не так банально, як здається: поширені помилки при смаженні котлет.