Яйця, оселедець та буряк – це фантастичне поєднання для апетитної закуски, яку полюбляли ще наші предки. А для того, щоб закуска була менш калорійною, майонез можна замінити грецьким йогуртом, розповідає 24 Канал з посиланням на Shuba.
Не пропустіть Картоплю навіть не треба терти: рецепт дерунів, з яким робитимете їх значно частіше
Рецепт фаршированих яєць на Трійцю
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 12
Інгредієнти:
– 6 курячих яєць;
– 2 варені буряки;
– 2,5 філе оселедця;
– 4 столові ложки майонезу;
– сіль та перець до смаку;
– пучок зеленої цибулі.
Збираєтесь оновити речі для побуту та поповнити запаси продуктів? Широкий вибір, якісні товари та низькі ціни – це про покупки у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". Тут в одному місці зібрано все, що може знадобитись для найрізноманітніших страв. Окрім цього, закупити інгредієнти можна зі знижкою, адже "ВЕЛМАРТ" – "Велетень низьких цін".
Приготування:
- Зваріть шість яєць круто. Коли охолонуть – очистіть їх від шкаралупи, розріжте вздовж навпіл. Білки відкладіть, а жовтки перекладіть у глибоку миску – вони стануть основою для начинки.
- Візьміть 2 невеликі буряки (загальною масою до 200 грамів). Їх можна заздалегідь запекти в духовці або зварити до готовності. Подрібніть буряк ножем або натріть на великій тертці й додайте до жовтків.
- Оселедець добре промийте в холодній воді, щоб позбутись надлишку солі та розсолу, обсушіть паперовим рушником. Наріжте рибу якнайдрібніше й додайте до миски з жовтками та буряком.
- Додайте майонез та дрібно нарізану цибулю. Посоліть та поперчіть. Все ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
- Отриманою сумішшю нафаршируйте половинки яєчних білків. Викладіть закуску на тарілку для подачі.
Смачного!
Страва, яка зробить свято: як приготувати знаменитий ліонський салат.