Здивуйте своїх близьких та друзів вишуканим десертом, який не поступається на смак італійському оригіналу. Створити справжню феєрію смаку "Ферреро Роше" можна за лічені хвилини, передає 24 Канал з посиланням на Novosti24.

Читайте також Класика по-новому: випікаємо шоколадний львівський сирник, що закохує з першого разу

Цукерки "Ферреро Роше"

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 12 – 14

Інгредієнти:
– 110 грамів фундука;
– 60 грамів горіхової пасти;
– 2 столові ложки какао;
– 1,5 чайної ложки ванільного екстракту;
– 1 чайна ложка кокосового масла;
– 2 столові ложки кленового або іншого сиропу;
– 75 грамів чорного шоколаду;
– дрібка морської солі.

Приготування:

  1. Приблизно 12 – 14 горіхів відкладіть. Вони будуть потрібні, щоб покласти в центр цукерок. Інші відправте в блендер та подрібніть, але не до стану борошна.
  2. Туди ж в блендер покладіть горіхову пасту, какао, ваніль, розтоплене кокосове масло, сироп, сіль. Перемішайте. Маса має триматися при формуванні кульки. Покладіть всередину грішок.
  3. Тепер зробіть глазур – на водяній бані розтопіть 75 грамів чорного шоколаду та 1 чайну ложку кокосового масла. Додайте в масу 2 – 3 столові ложки подрібнених горіхів.
  4. Кожну кульку занурте в горіховий шоколад. Лишіть на тарілці або на решітці, щоб глазур застигла. Приблизно на 30 хвилин. Цукерки готові.

Смачного!

Теж приготуйте: шоколадний брауні всього за 30 хвилин.