Виявляється, у рецепти борщу прокралася помилка, на яку довго не звертали уваги. Чому шефи її не роблять і від якого овоча закликають відмовитися – розповість 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Не пропустіть Пиріг "12 ложок": ніжна і повітряна італійська випічка, на приготування якої треба кілька хвилин
Який овоч в борщі зайвий
Традиційний український борщ є уособленням балансу кислого, пряного та копченого смаків. Відтак, морква, яку багато господинь використовують у приготуванні борщу, є зайвою, адже надає страві солодких відтінків. Ресторанні шефи це знають і закликають всіх повернутися до оригінальних рецептів.
Улюблений борщ / Фото Freepik
Куди краще буде використати селеру або корінь петрушки. Тим паче, що наші предки зналися на травах та прянощах.
Якщо ж ви таки хочете надати борщу солодкуватості, то робиться це шляхом додавання ложки цукру до буряка під час смаження. Карамелізація дасть бажаний ефект, і жодні сторонні інгредієнти не потрібні.
Ви його полюбите: як приготувати тістечко "Кіндер Пінгві".



