Меню обідів розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Про це інформує 24 Канал з посиланням на пресслужбу Укрзалізниці.

Читайте також Не з ікрою чи шпротами: 3 оригінальних рецепти канапок на Новий рік 2025

Укрзалізниця тестує меню обідів від Клопотенка

Запровадження нового меню з гарячими стравами у поїздах далекого прямування було довгоочікуваним в рамках покращення сервісу від Укрзалізниці.

З цього тижня ми розпочинаємо тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах,
– розповіли у компанії.

Зокрема, йдеться про потяги №351/352 Київ – Кишинів, №95/96 Київ – Рахів, №29/30 Київ – Ужгород та №4/3 Запоріжжя – Ужгород.

Страви готуються і заморожуються за допомогою інноваційного методу, який гарантує свіжість продуктів і зберігає смак навіть після повторного розігрівання.

Що в меню

У меню представлені такі страви:

  • карпатські деруни;
  • омлет із житомирських яєць;
  • курка з подільською картоплею та овочами;
  • кримськотатарський плов з яловичиною.

Укрзалізниця тестує меню обідів від Клопотенка
Укрзалізниця тестує меню обідів від Клопотенка / Фото УЗ

При цьому наголошується, що вартість страв буде в межах 170 – 190 гривень.