Меню обідів розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Про це інформує 24 Канал з посиланням на пресслужбу Укрзалізниці.
Читайте також Не з ікрою чи шпротами: 3 оригінальних рецепти канапок на Новий рік 2025
Укрзалізниця тестує меню обідів від Клопотенка
Запровадження нового меню з гарячими стравами у поїздах далекого прямування було довгоочікуваним в рамках покращення сервісу від Укрзалізниці.
З цього тижня ми розпочинаємо тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах,
– розповіли у компанії.
Зокрема, йдеться про потяги №351/352 Київ – Кишинів, №95/96 Київ – Рахів, №29/30 Київ – Ужгород та №4/3 Запоріжжя – Ужгород.
Страви готуються і заморожуються за допомогою інноваційного методу, який гарантує свіжість продуктів і зберігає смак навіть після повторного розігрівання.
Що в меню
У меню представлені такі страви:
- карпатські деруни;
- омлет із житомирських яєць;
- курка з подільською картоплею та овочами;
- кримськотатарський плов з яловичиною.
Укрзалізниця тестує меню обідів від Клопотенка / Фото УЗ
При цьому наголошується, що вартість страв буде в межах 170 – 190 гривень.