Вам не потрібно буде витрачати багато часу, а результат вийде неймовірно смачним. Про те, як приготувати варення, яке добре зберігається впродовж всієї зими, розповідає 24 Канал з посиланням на "Корисні поради"

Цікаво Найкращі страви з морепродуктами: топ-5 рецептів від італійського шеф-кухаря

Варення з яблук

  • Час: 2 – 3 години (із просочуванням)
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 1 кілограм яблук;
– 200 грамів цукру;
– кориця;
– ваніль;
– гвоздика.

Приготування:

  1. Підготуйте яблука у зручний для себе спосіб: натріть на тертці, або наріжте тонкими скибочками, кубиками чи великими шматочками.
  2. Подрібнені яблука перекладіть у глибокий посуд, засипте цукром і залиште на кілька годин для просочення.
  3. Нагрівайте заготовку на маленькому вогні до кипіння і варіть ще близько 5 хвилин.
  4. Пам'ятайте постійно помішувати яблучну масу, щоб вона не пригоріла до дна.
  5. Додайте спеції.
  6. Гаряче варення розкладіть у попередньо стерилізовані банки та щільно закрутіть стерилізованими кришками.
  7. Переверніть банки догори дном, вкутайте у теплу ковдру і залиште до повного охолодження.
  8. Зберігайте у темному та прохолодному місці.

Дізнайтеся деталі: що любить їсти Бейонсе.