Вам не потрібно буде витрачати багато часу, а результат вийде неймовірно смачним. Про те, як приготувати варення, яке добре зберігається впродовж всієї зими, розповідає 24 Канал з посиланням на "Корисні поради"
Цікаво Найкращі страви з морепродуктами: топ-5 рецептів від італійського шеф-кухаря
Варення з яблук
- Час: 2 – 3 години (із просочуванням)
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 1 кілограм яблук;
– 200 грамів цукру;
– кориця;
– ваніль;
– гвоздика.
Приготування:
- Підготуйте яблука у зручний для себе спосіб: натріть на тертці, або наріжте тонкими скибочками, кубиками чи великими шматочками.
- Подрібнені яблука перекладіть у глибокий посуд, засипте цукром і залиште на кілька годин для просочення.
- Нагрівайте заготовку на маленькому вогні до кипіння і варіть ще близько 5 хвилин.
- Пам'ятайте постійно помішувати яблучну масу, щоб вона не пригоріла до дна.
- Додайте спеції.
- Гаряче варення розкладіть у попередньо стерилізовані банки та щільно закрутіть стерилізованими кришками.
- Переверніть банки догори дном, вкутайте у теплу ковдру і залиште до повного охолодження.
- Зберігайте у темному та прохолодному місці.
Дізнайтеся деталі: що любить їсти Бейонсе.