Молоко слід завчасно дістати з холодильника або підігріти його, інформує Shuba. Воно має бути кімнатної температури.

Варто спробувати Ви ніколи не здогадаєтесь, що там є гарбуз: готуємо розкішний осінній кекс

Вівсяний млинець

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 1

Інгредієнти:
– 5 столових ложок вівсяних пластівців;
– 120 мілілітрів молока 2,5%;
– 1 яйце;
– 1 чайна ложка цукру.
Начинка:
– 100 грамів кисломолочного сиру;
– 1 яблуко;
– 10 грамів цукрової пудри.

Приготування:

  1. Змішайте всі інгредієнти для тіста у мисці. Подрібніть їх занурювальним блендером.
  2. Добре розігрійте пательню і змастіть її тонким шаром олії. Вилийте тісто і зменште вогонь. Просмажте з одного боку під кришкою до готовності орієнтовно 3 хвилини.
  3. Викладіть млинець на тарілку, а зверху покладіть сир на нарізане яблуко. За бажанням посипте цукровою пудрою.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну шарлотку з абрикосами.