З невеликою кількістю інгредієнтів і часом приготування всього 20 хвилин, ця страва обіцяє стати теплим і хрустким частуванням. Завдяки ніжним скибочкам яблук, ноткам кориці та меду, штрудель втамує голод без відчуття провини, пише 24 Канал з посиланням на Glamour.

Читайте також Для чого купувати в магазині, якщо можна зробити вдома: глазуровані сирки в шоколаді

Яблучний штрудель з лаваша

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 6

Інгредієнти:
– 100 грамів лаваша;
– 350 грамів яблук чищених;
– 3 грами кориці;
– 1 столова ложка меду;
– 1 яєчний жовток.

Приготування:

  1. Наріжте кубиками яблука. Змішайте їх з корицею та медом. Покладіть на розігріту сковорідку, готуйте протягом 5 хвилин.
  2. Візьміть аркуш лаваша, викладіть на нього яблука. Після цього загорніть лаваш із яблуками в рулет.
  3. У посудині збийте жовток та змастіть ним рулет. Візьміть насіння кунжуту й подрібнений горіх та присипте зверху.
  4. Поставте рулет у розігріту до 180 градусів духовку й запікайте 15 хвилин. Коли ви побачите, що він підрум'янився, можна діставати його з духовки.

Смачного!

Теж приготуйте: ягідний тарт з заварним кремом.