Щоб обрати якісні крабові палички, потрібно звернути увагу одразу на кілька параметрів. Алгоритмом дій поділився портал Ukr.Media.
Буде цікаво Вас не зможуть обманути: як легко відрізнити сир від сирного продукту
Як обирати крабові палички
Справжні крабові палички на 30 – 50% складаються з м'яса краба, натомість основа імітації – сурімі (перемелена рибна маса) або соєвий білок. З цього ж випливає, що справжні крабові палички зазвичай мають вищу вартість.
Особливий кулінарний акцент / Фото Freepik
У справжніх крабових паличок також більш волокниста структура та більш виражений смак. Гарною підказкою стане і колір: у якісного продукту він природний рожевий або червонуватий.
Також уважно вивчайте упаковку: "крабові палички" повинні бути вказані лише на якісній продукції, для імітованих продуктів використовують "крабові палички імітовані" або "крабові палички з сурімі".
Це дуже смачно: як приготувати знамениту яєчню Бенедикт.