Яблука додають оладкам соковитості та легкої кислинки, яка чудово поєднується зі солодким тістом. Смажені до рум'яної скоринки, вони залишаються м’якими всередині й розлітаються зі столу за мить. Як їх приготувати розповідає 24 Канал з посиланням на Kwestia smaku.

Не пропустіть Один інгредієнт – три салати: смачна добірка з мандаринами на Новий рік

Оладки з яблуками

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 2 яблука;
– 200 мілілітрів молока;
– 1 яйце;
– 150 грамів пшеничного борошна (1 склянка);
– 1 столова ложка ванільного цукру;
– 1 чайна ложка цукру;
– половина чайної ложки харчової соди;
– олія для смаження.

Приготування:

  1. Просійте борошно в миску, додайте ванільний цукор, цукор і соду, перемішайте.
  2. Влийте молоко, додайте яйце та перемішайте інгредієнти віночком до отримання однорідної маси без грудочок.
  3. Очистьте яблука від шкірки, розріжте їх на четвертинки, видаліть насіння.
  4. Наріжте четвертинки спочатку уздовж навпіл, а потім поперек. Додайте яблука до тіста та перемішайте.
  5. Викладайте на розігріту олію у сковороді по столовій ложці тіста та по 3 скибочки яблук на кожну оладку.
  6. Смажте приблизно 1,5 хвилини до золотистого кольору. Переверніть оладки на інший бік і обсмажте ще раз.
  7. Подавайте страву, посипавши цукровою пудрою або з вишневим варенням чи іншими улюбленими добавками.

Смачного!

Як правильно запекти гарбуз: покрокові поради та рецепт.