Готувати салат із червоною рибою не складніше, ніж нарізати овочі та зварити рис. Завдяки простоті він стане вашим фаворитом на свята. Як його приготувати – розповідає 24 Канал із посиланням на Smaker.
До теми Ідеальне поєднання для закуски: салат з кукурудзою, листям салатом та моцарелою
Салат з червоною рибою
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 200 грамів рису для суші;
– 50 мілілітрів яблучного оцту;
– 5 столових ложок цукру;
– 4 столові ложки темного соєвого соусу;
– 2 авокадо;
– 1 зелений огірок;
– приблизно 70 грамів маринованого імбиру;
– 250 грамів лосося;
– 4 листочки норі;
– 4 столові ложки майонезу;
– 1 столова ложка васабі;
– 2 чайні ложки насіння кунжуту.
Приготування:
- Відваріть рис відповідно до інструкції на упаковці.
- Приготуйте суміш з яблучного оцту, цукру та соєвого соусу, додайте її до теплого рису та перемішайте.
- Залиште рис охолоджуватися.
- Очистьте авокадо від шкірки, видаліть кісточку та наріжте невеликими кубиками.
- Огірок і лосось також наріжте кубиками.
- Водорості наріжте на шматочки розміром приблизно 2 на 2 сантиметри. Наріжте імбир на менші шматочки. Змішайте майонез із васабі.
- Дно салатника діаметром 20 сантиметрів викладіть нарізаними водоростями.
- Викладіть половину рису на водорості та змастіть його половиною майонезу з васабі.
- Додайте огірок, половину порції лосося та імбир.
- Зверху викладіть ще один шар водоростей і решту рису.
- Змастіть його залишками майонезу з васабі.
- Викладіть авокадо та лосось, що залишився.
- Посипте страву злегка обсмаженим на сухій сковороді кунжутом. Поставте салат у холодильник для охолодження на приблизно 2 години.
Смачного!
Він дуже особливий: салат "Лисяча шуба" для святкового столу.


