Зварити картоплю може кожен, але зробити це швидко і з гарантією ідеального результату вміють не всі. Але варто дізнатися один простий секрет – і ви перейдете в число цих щасливчиків, інформує 24 Канал з посиланням на Smakosze.
До речі Звичка чи необхідність: чи потрібно розморожувати готові продукти перед приготуванням
Секрет ідеальної вареної картоплі
Очевидно, що прискорити варіння картоплі може її нарізання на менші шматочки. Однак це не гарантує, що картопля не розвариться, а це саме та ситуація, якої хочеться уникнути.
Один з найкращих гарнірів / Фото Freepik
Щоб цього не сталося, картопля зварилася ще швидше та мала ніжний кремовий аромат додайте в каструлю шматочок вершкового масла. Достатньо 5 – 10 грамів, аби отримати бажаний ефект.
Масло можна додати й після приготування, воно точно не зашкодить. А якщо робитимете пюре, обов'язково влийте трішки вершків – так воно стане ідеально кремовим.
Не загубіть до Великодня: яєчний салат, який розхвалюють десятиліттями.