Цю страву по праву вважають однією з найкращих опцій для затишної сімейної вечері. Потрібно зовсім трішки зусиль, аби перетворити звичайний буденний вечір на фантастичний спогад.
Читайте також "Базарні" пиріжки, які всі просто обожнюють: який інгредієнт робить тісто таким особливим
Рецепт сосисок з овочами
Час: 50 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
– 4 солодких червоних перці;
– 1 цибуля;
– 300 грамів черрі;
– 1 столова ложка оливкової олії;
– 1 столова ложка бальзамічного оцту;
– 340 грамів сосисок;
– 1 столова ложка орегано;
– 1 багет.
Приготування:
- Духовку розігріваємо до 200 градусів. Деко змащуємо олією.
- Перець миємо, видаляємо серцевину, нарізаємо середніми шматочками.
- Помідори миємо, видаляємо плодоніжки, цибулю нарізаємо пластинами.
- На форму викладаємо перець, цибулю та помідори, поливаємо оливковою олією, акуратно перемішуємо.
- Випікаємо овочі 30 хвилин.
- Викладаємо сосиски до овочів та запікаємо ще 10 хвилин.
- Готову страву посипаємо орегано та подаємо з багетом.
Смачного!
Вона просто неймовірна: готуємо котлету по-міланськи.