Цю страву по праву вважають однією з найкращих опцій для затишної сімейної вечері. Потрібно зовсім трішки зусиль, аби перетворити звичайний буденний вечір на фантастичний спогад.

Читайте також "Базарні" пиріжки, які всі просто обожнюють: який інгредієнт робить тісто таким особливим

Рецепт сосисок з овочами

Час: 50 хвилин

Порцій: 4

Інгредієнти:
– 4 солодких червоних перці;
– 1 цибуля;
– 300 грамів черрі;
– 1 столова ложка оливкової олії;
– 1 столова ложка бальзамічного оцту;
– 340 грамів сосисок;
– 1 столова ложка орегано;
– 1 багет.

Приготування:

  1. Духовку розігріваємо до 200 градусів. Деко змащуємо олією.
  2. Перець миємо, видаляємо серцевину, нарізаємо середніми шматочками.
  3. Помідори миємо, видаляємо плодоніжки, цибулю нарізаємо пластинами.
  4. На форму викладаємо перець, цибулю та помідори, поливаємо оливковою олією, акуратно перемішуємо.
  5. Випікаємо овочі 30 хвилин.
  6. Викладаємо сосиски до овочів та запікаємо ще 10 хвилин.
  7. Готову страву посипаємо орегано та подаємо з багетом.

Смачного!

Вона просто неймовірна: готуємо котлету по-міланськи.