Ці кабачки можуть стати смачним поживним сніданком або ж апетитною закускою під час сімейної трапези. Рулетики виходять вкрай ніжними, а без грама борошна вони ще й не зашкодять фігурі, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Смачненьке".
Читайте також Картоплю навіть не треба терти: рецепт дерунів, з яким робитимете їх значно частіше
Рецепт кабачкових рулетиків
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 150 грамів бринзи або фети;
– 2 столові ложки сметани;
– 2 зубчики часнику;
– жменя волоських горіхів;
– 2 середніх кабачки;
– 4 яйця;
– зелень до смаку;
– сіль та перець до смаку.
Збираєтесь оновити речі для побуту та поповнити запаси продуктів? Широкий вибір, якісні товари та низькі ціни – це про покупки у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". Тут в одному місці зібрано все, що може знадобитись для найрізноманітніших страв. Окрім цього, закупити інгредієнти можна зі знижкою, адже "ВЕЛМАРТ" – "Велетень низьких цін".
Приготування:
- Зелень нарізаємо та блендеруємо. Також додаємо часник і горіхи, перебиваємо в однорідну масу.
- Додаємо сир і добре перемішуємо вилкою.
- Кабачки натираємо, солимо та залишаємо на 10 хвилин, щоб позбутися зайвої води.
- Яйця збиваємо і змішуємо з кабачками.
- Добре розігріваємо сковорідку. Викладаємо порцію кабачкової маси, коли вона трішки схопиться – розподіляємо по сковороді у млинець.
- Коли млинець знизу буде золотистим – викладаємо начинку та загортаємо млинець у рулет за допомогою лопатки.
- Подаємо рулетики гарячими, можна полити їх топленим вершковим маслом.
Смачного!
Просто і дуже смачно: рецепт смачнющих білих грибів з картоплею.