Куркума – це не лише смачний додаток до ваших страв, а й корисний подарунок для вашого організму. Як перевірити якість спеції, щоб ненавмисне не зашкодити собі та рідним – розповідає 24 Канал з посиланням на портал Ukr.Media.
Цікаво Смачніше, ніж найдорожча ікра: бюджетна намазка за 2 хвилини
Як вибрати куркуму?
Візьміть дрібку спеції та перетріть її між пальцями. Свіжа та якісна куркума одразу матиме яскравий аромат. Якщо запах слабкий або взагалі відсутній – купуйте куркуму в іншому місці, а цю вже не вживайте.
Іноді замість куркуми можна натрапити на фарбоване борошно, тому будьте уважними. Краще зайвий раз впевнитися у якості продукту.
Коли ж спеція вже на вашій кухні, то розчиніть трішки куркуми у склянці води. Якщо на поверхні води зʼявилися білі плями – сміливо викидайте такий продукт у смітник.
Гарний початок дня: млинці з шинкою, сиром та авокадо.


