Багато людей намагаються оцінити свіжість м'яса, оглядаючи його поверхню на наявність "обвітрених плям". Однак цей метод не завжди ефективний. При цьому все ж існує спосіб, який швидко допоможе відрізнити натуральне м'ясо від м'яса з хімічними добавками, інформує Ukr.Media.
Читайте також Чому ніхто не показував цього раніше: як з супершвидкістю нашаткувати капусту
Як відрізнити натуральне м'ясо від хімічного?
Цей спосіб підходить для перевірки всіх сортів м'яса: яловичини, баранини, свинини тощо.
- Візьміть маленький шматочок м'яса – розміром 1 – 2 сантиметри.
- Проколіть його зубочисткою і покладіть на шматочок фольги. Підпаліть сірником.
- Якщо м'ясо під час горіння має натуральний запах, як на грилі, то воно якісне.
- Якщо ж до нього було додано якісь хімічні домішки, воно віддаватиме синтетикою, й сочитиметься темна рідина, а на поверхні можуть з'явитися бульбашки та піна.
Продавці з хорошою продукцією дозволять провести експеримент потенційним покупцям. На противагу цьому, ті, хто залучений до оманливих практик, відмовлять у тестуванні. Ця відмінність може слугувати ключовим індикатором для споживачів у прийнятті рішення та покупок у майбутньому.
Сподобався лайфхак? Дізнайтеся, як зберегти свіжість нарізаного авокадо – його "життя" буде довшим на 7 днів.