Комбінація меленого фаршу і нарізаних шматочків курячого філе створить цікаву структуру страви, інформує Shuba. Такі котлетки сподобаються всім.

Варто спробувати Як шаурма, але краще: готуємо фантастичні домашні роли з куркою

Котлети з курки

  • Час: 2 години
  • Порцій: 20

Інгредієнти:
– 500 грамів курячого філе зі стегна;
– 500 грамів курячої грудки;
– 200 грамів білого хліба;
– 200 мілілітрів молока 2,5%;
– 1 яйце;
– суміш спецій універсальна, сіль, олія до смаку;
– 1 цибулина.

Приготування:

  1. Зробіть фарш з філе курячого стегна. Грудку дрібно наріжте.
  2. Хліб залийте молоком. Коли він розмокне, відтисніть рідину.
  3. Цибулю почистьте, дрібно наріжте та обсмажте на олії до м'якості.
  4. У фарш додайте хліб, сіль, спеції, яйце та ретельно перемішайте. Додайте нарізане філе і ще раз перемішайте. Накрийте кришкою чи плівкою та поставте у холодильник на 2 – 3 години.
  5. Потім дістаньте фарш з холодильника, додайте смажену цибулю разом з олією та ретельно перемішайте.
  6. Сформуйте котлетки, відбиваючи їх у долонях. Викладіть на розігріту пательню з олією. Обсмажте на середньому вогні з одного боку до скоринки. Після цього переверніть котлети та накрийте пательню кришкою. Готуйте на малому вогні, час від часу перевертаючи, близько 30 хвилин.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати дуже смачний рататуй з кабачків та томатів.