Ви будете здивовані з того, якими смачними у вас вийдуть котлетки за цим рецептом. Їх навіть можна подавати як самостійну страву, додавши улюблені овочі.

Читайте також Витонченість – це просто: зіркова італійська паста з помідорами та базиліком

Рецепт соковитих курячих котлеток

Час: 40 хвилин + 1 година

Порцій: більш як 35 котлет

Інгредієнти:
– 1 кілограм курячого філе;
– 300 грамів хліба;
– 450 мілілітрів молока;
– 50 грамів вершкового масла;
– 200 грамів панірувальних сухарів;
– 20 грамів олії;
– сіль, перець, коріандр до смаку.

Приготування:

  1. Куряче філе нарізаємо та пропускаємо через м'ясорубку.
  2. Хліб заливаємо молоком та залишаємо на кілька хвилин. Потім перебиваємо блендером до однорідності.
  3. В одній великій мисці з'єднуємо всі інгредієнти, дуже добре перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою та залишаємо в холодильнику на 30 хвилин, а то й годину.
  4. Формуємо котлети, обвалюємо у панірувальних сухарях та обсмажуємо на пательні до золотистої скоринки.
  5. Подаємо з гарніром або як самостійну страву.

Смачного!

Перекус буде неймовірним: як за 2 хвилини приготувати витвір мистецтва.