Лише 10 хвилин потрібно для того, аби насолодитися воістину дивовижним сніданком. Турецька яєчня потішить не лише смаком, а й принесе колорит у буденність, повідомляє Kwestiasmaku.

Читайте також Їжа також може бути пристрасною: готуємо особливий салат "Чоловічий каприз"

Рецепт швидкого салату з помідорів

Час: 10 хвилин

Порцій: 2

Приготування:

  1. Перемішайте йогурт із пресованим часником, лимонним соком, подрібненим кропом, сіллю та перцем. Викладіть на дно тарілок.

  2. Приготуйте ароматне масло: розтопіть вершкове масло на сковороді, доведіть до кипіння, зніміть піну і продовжуйте нагрівати на повільному вогні приблизно 2 хвилини, поки масло не набуде аромату. Зніміть з вогню, додайте паприку та кмин і ретельно перемішайте.

  3. Приготуйте яйця пашот: закип'ятіть воду в каструлі, перемішайте ложкою, щоб створити завихрення. Розбийте яйце в невелику миску, а потім, торкнувшись краєм миски води, обережно вилийте яйце у киплячу воду. Варіть на середньому вогні приблизно 3 хвилини, поки білок не застигне, а жовток залишиться м’яким.

  4. Вийміть яйце шумівкою і викладіть на йогурт. Подавайте 2 яйця на порцію.

  5. Полийте ароматним маслом, посипте кропом і листочками свіжої м’яти. Подавайте з хлібом.

Смачного!