В суботу Олександр Усик знову зустрінеться з Даніелем Дюбуа. Бій відбудеться на легендарному стадіоні Вемблі. Під час підготовки чемпіон дуже ретельно слідкує за раціоном, однак це не заважає українцям спостерігати за боєм з його улюбленими стравами. Улюблені млинці та інші відомі смаколики, які підкорили чемпіона, 24 Канал пропонує приготувати за рецептами порталу Shuba.
Читайте також Краще за цукерки та інші солодощі: простий рецепт домашньої халви від Лілії Цвіт
Як приготувати улюблені млинці Усика?
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 склянки молока;
– 1 стакан води;
– 2 яйця;
– 2 склянки борошна;
– 2 столові ложки олії;
– дрібка солі.
Приготування:
- Змішайте всі інгредієнти для тіста до однорідності й залиште масу "відпочити".
- Добре розігрійте сковорідку для млинців. Злегка змастіть її олією за допомогою кулінарного пензлика.
- Налийте на гарячу сковорідку трохи тіста та, повертаючи її круговими рухами, розподіліть масу тонким шаром. Чим тонше ви розіллєте тісто, тим ніжнішими вийдуть млинці.
- Обсмажуйте з обох боків до золотистої скоринки.
- Подавайте млинці з будь-якою начинкою на ваш смак.
Як приготувати макарони з сиром, які б сподобалися Усику?
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 150 грамів макаронів з твердих сортів пшениці;
– 1 цибуля;
– 3 столові ложки олії;
– 100 грамів твердого сиру;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Варимо макарони у підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці.
- Обсмажуємо дрібно нарізану цибулю.
- Додаємо на пательню макарони та натертий сир, солимо та перчимо до смаку.
- Одразу подаємо до столу.
Як зробити салат, який можна навіть перед боєм?
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 300 грамів морської капусти;
– 100 грамів моркви по-корейськи;
– 1 цибулина;
– 20 грамів кунжуту;
– сіль, цукор соєвий соус та олія до смаку.
Приготування:
- Мариновану морську капусту відтисніть від зайвої рідини та наріжте смужками. Перекладіть у глибоку миску й додайте до неї корейську моркву.
- Ріпчасту цибулю почистіть і наріжте тонкими півкільцями. Облийте її окропом, потім присипте дрібкою солі й цукру, збризніть оцтом і злегка помніть руками, щоб стала м’якішою.
- Цибулю додайте до решти інгредієнтів, заправте салат соєвим соусом та рослинною олією. Усе добре перемішайте.
- Перед подачею посипте зверху обсмаженим кунжутом.
Смачного!
Наче на березі моря: святковий сніданок від зіркового Джеймі Олівера.


