Найчастіше такі можна знайти у мережі. Однією з таких м'ясних закусок нещодавно поділилася українська блогерка Альона Карпюк, передає 24 Канал. Вона швидка, смачна та елегантна ззовні.
Читайте також Бита редиска: готуємо хрустку та пікантну весняну закуску
М'ясна закуска на Великдень
- Час: 10 хвилин
- Порції: 10 – 12
Інгредієнти:
– 2 плавлені сирки;
– 1 зубок часнику;
– 2 – 3 столові ложки майонезу;
– 300 – 400 грамів шинки;
– 1 сир косичка;
– листя салату.
Як зробити цю закуску: дивіться відео
Збираєтесь відтворити смак вишуканої закуски? Навіть складні рецепти від шефа стають простішими, якщо готувати з якісних продуктів. Їх можна придбати у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". Окрім цього, "Велетень низьких цін" славиться широким асортиментом товарів українського та іноземного виробництва, тому можна не боятись експериментувати з новими стравами.
Приготування:
- Для початку шинку наріжте на тонкі скибочки. Далі плавлені сирки натріть на тертці, додайте до них майонез та натертий часник.
- Коли всі інгредієнти підготовлені, на шматок шинки викладіть листя салату і сирну начинку, після чого скрутіть м'ясо у рулетик.
- Щоб закуска тримала форму обв'яжіть її сиром косичкою. Продовжуйте доки є інгредієнти і подавайте до столу.
Готово!
Теж смачно: бюджетна намазка з оселедця та яєць.