Найчастіше такі можна знайти у мережі. Однією з таких м'ясних закусок нещодавно поділилася українська блогерка Альона Карпюк, передає 24 Канал. Вона швидка, смачна та елегантна ззовні.

Читайте також Бита редиска: готуємо хрустку та пікантну весняну закуску

М'ясна закуска на Великдень

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 10 – 12

Інгредієнти:
– 2 плавлені сирки;
– 1 зубок часнику;
– 2 – 3 столові ложки майонезу;
– 300 – 400 грамів шинки;
– 1 сир косичка;
– листя салату.

Як зробити цю закуску: дивіться відео

Збираєтесь відтворити смак вишуканої закуски? Навіть складні рецепти від шефа стають простішими, якщо готувати з якісних продуктів. Їх можна придбати у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". Окрім цього, "Велетень низьких цін" славиться широким асортиментом товарів українського та іноземного виробництва, тому можна не боятись експериментувати з новими стравами.

Приготування:

  1. Для початку шинку наріжте на тонкі скибочки. Далі плавлені сирки натріть на тертці, додайте до них майонез та натертий часник.
  2. Коли всі інгредієнти підготовлені, на шматок шинки викладіть листя салату і сирну начинку, після чого скрутіть м'ясо у рулетик.
  3. Щоб закуска тримала форму обв'яжіть її сиром косичкою. Продовжуйте доки є інгредієнти і подавайте до столу.

Готово!

Теж смачно: бюджетна намазка з оселедця та яєць.