Ця закуска точно одразу кинеться в очі гостям, а коли вони її спробують, то розхвалюватимуть ваші кулінарні таланти як ніколи раніше, розповідає 24 Канал з посиланням на "Смачненьке".
Цікаво Зберігайте і насолоджуйтесь: 3 найпростіші салати з пекінської капусти, які зроблять свято
Рецепт яєць "тюльпанів"
- Час: 2 – 5 хвилин
- Порцій: 7
Інгредієнти:
– 7 варених яєць;
– 100 грамів крабових паличок;
– 1 плавлений сирок;
– 1 зубчик часнику;
– 2 столові ложки майонезу;
– зелена цибуля (для стеблинок).
Приготування:
- Робимо на яйцях розріз навхрест.
- Жовтки виймаємо та переминаємо вилкою до однорідності.
- Дрібно натираємо крабові палички та змішуємо з жовтками.
- Так само натираємо сирок і продавлюємо часник. Змішуємо, заправляємо майонезом, солимо та перчимо.
- Начиняємо яйця начинкою.
- Викладаємо яйця на "стеблинки" із зеленої цибулі.
Смачного!
Сік з неї так і капає: рецепт ідеальної шинки на паску.


