Олія та майонез – стандартні опції для заправки салату, з якими ви не зможете розраховувати на щось оригінальне. Але якщо очікування саме такі, то 24 Канал пропонує взяти до уваги рецепт заправки для салату від порталу Ukr.Media.
Читайте також Шашлик – не єдина опція: як приготувати ніжне та соковите м'ясо по-грузинськи
Універсальна заправка для салатів
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 1
Інгредієнти:
– 100 мілілітрів олії;
– столова ложка оцту;
– сік половини лимона або цілого лайма;
– сіль та перець до смаку;
– дрібка прованських або італійських трав.
Хотіли б частіше чути слово "смакота" за родинним столом? Головним секретом усіх кулінарних шедеврів є любов та якісні продукти, які можна придбати у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". З ними ваші страви точно будуть неперевершеними.
Приготування:
- Наливаємо олію в невелику банку.
- Починаємо по черзі додавати інгредієнти та добре перемішуємо.
- Головне – соус повинен мати однорідну консистенцію, інакше він розшарується.
- Зберігати таку заправку можна до 3 тижнів. Перед використанням добре струсіть баночку.
Смачного!
Смачно і ситно: готуємо житомирські біляші за рецептом Ектора.