Смак сиру Грюєр запам'ятовується назавжди
14 лютого 2013,
03:36
Читать новость на русском
Важкі головки сиру Грюєр 5 місяців повинні полежати – постаріти – перед тим, як потраплять на прилавки. Смак сиру – дуже специфічний, тому його легко вирізнити з-поміж усіх.
Містечко Грюєр дало назву не лише сиру, а й усьому району в одному з кантонів Швейцарії.
Місцевих жителів зараз - лише близько двох тисяч , проте історія і колорит притягують щороку до підніжжя швейцарських Альп сотні тисяч туристів.
Тут розташований ресторан Plan Francey – він відкритий цілий рік. На кухні шматок альпійського Грюєра чекає схвалення Хайсана Дюла – шеф-кухаря.
Шматок сиру найкраще смакує з хлібом. Німці придумали неймовірну кількість різних видів хліба - тож кожен може обрати собі свій.