26 лютого,
17:44
У Донецьку святкували масляну і 100 днів до Євро-2012
Кулінарний шедевр виготовляли на Макіївському хлібозаводі протягом трьох діб.
За словами кондитерів, на тісто пішов мішок муки, 800 яєць, до 10 кг джему та літр коньяку. Довжина торту 2 метри, ширина один метр і 20 сантиметрів, важить гігант 200 кілограмів. Кондитерський виріб представники Книги рекордів України визнали найбільшим солодким логотипом.
“Ніхто ніколи в світі ще не бачив логотипу в вигляді торту. Те, що я сьогодні тут побачив - вражає”, - каже представник національного проекту "Книга рекордів України" Ігор Підчібій.
Мегатортом частували усіх охочих, хто прийшов на проводи Масляної.