У Донецьку святкували масляну і 100 днів до Євро-2012
26 лютого 2012,
17:44
Читать новость на русском
Кулінарний шедевр виготовляли на Макіївському хлібозаводі протягом трьох діб.
За словами кондитерів, на тісто пішов мішок муки, 800 яєць, до 10 кг джему та літр коньяку. Довжина торту 2 метри, ширина один метр і 20 сантиметрів, важить гігант 200 кілограмів. Кондитерський виріб представники Книги рекордів України визнали найбільшим солодким логотипом.
“Ніхто ніколи в світі ще не бачив логотипу в вигляді торту. Те, що я сьогодні тут побачив - вражає”, - каже представник національного проекту "Книга рекордів України" Ігор Підчібій.
Мегатортом частували усіх охочих, хто прийшов на проводи Масляної.