У Львові частували гігантським сирником

21 жовтня 2013, 10:32
Читать новость на русском

Двохсоткілограмовий чізкейк за традиційним львівським рецептом торгова марка "Добряна" готує в рамках свята "Сиру та вина" вже другий рік поспіль.

Готувати солодкого велетня кондитери почали за два дні до фестивалю. Витратили сімдесят кілограмів натурального сиру, майже п’ять кілограмів масла, цукор, цедру, а також шматочки свіжих персиків. Понад тисячу львів’ян та гостей міста скуштували святкового сирника.

Усі охочі також мали нагоду продегустувати тверді та м’які преміальні сири.

На стенді торгової марки "Добряна" запропоновані: пікантний "Брі", "Камамбер" із білою пліснявою чи "Рокфор" із зеленою. А ще м’яка "Моцарела", "Качиото" та багато інших.