У Тернополі приготували найбільшу уху в Україні
10 липня 2017,
13:43
Читать новость на русском
Цими вихідними у Тернополі пройшов щорічний кулінарний фестиваль «Короп Фест». У рамках фестивалю кулінари приготували 3 тисячі літрів ухи і встановили рекорд України.
Уху почали варити ще вдосвіта за давнім рецептом з секретними інгредієнтами. Коли овочі добре проварилися додали і рибу. Для трьох тисяч літрів ухи ініціатори рекорду спроектували величезний казан. Майстрували його майже тиждень.
Читайте також: У Тернополі жінка встановила незвичний рекорд.
Готували рекордну уху за старовинним рецептом, якому понад 300 років, а під кінець додали ще два потаємних інгредієнти.