Ароматне домашнє печиво не зможе замінити жоден магазинний смаколик. Цей рецепт такий простий та вдалий, що готувати печиво вам захочеться ледь не щодня, інформує Ukr.Media.

Читайте також Де більше кофеїну – в капучино чи лате: ідеальний рецепт ранкового напою

Рецепт швидкого домашнього печива

Час: 25 хвилин

Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 середнє яйце;
– 80 грамів цукрової пудри;
– 80 грамів майонезу;
– 90 грамів вершкового масла;
– приблизно 230 грамів борошна;
– чайна ложечка розпушувача;
– дрібка солі та ваніліну.

Приготування:

  1. Змішайте розм'якшене вершкове масло з яйцем, цукровою пудрою та майонезом. Додайте дрібку солі і ванілін для аромату.

  2. Важливо, щоб усі компоненти були кімнатної температури – це забезпечить рівномірне перемішування та правильну текстуру тіста.

  3. Поступово додайте борошно, зберігаючи м'якість і легку липкість тіста. Перекладіть його у кондитерський мішок і викладіть на пергамент для випічки.

  4. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10 – 15 хвилин. Якщо духовка не досить гаряча, печиво може втратити форму.

  5. Готове печиво має приємний рум'яний колір і ніжну розсипчасту текстуру.

Смачного!

Такого делікатесу ви ще не їли: як зробити апетитний паштет зі скумбрії.