Ароматне домашнє печиво не зможе замінити жоден магазинний смаколик. Цей рецепт такий простий та вдалий, що готувати печиво вам захочеться ледь не щодня, інформує Ukr.Media.
Читайте також Де більше кофеїну – в капучино чи лате: ідеальний рецепт ранкового напою
Рецепт швидкого домашнього печива
Час: 25 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 середнє яйце;
– 80 грамів цукрової пудри;
– 80 грамів майонезу;
– 90 грамів вершкового масла;
– приблизно 230 грамів борошна;
– чайна ложечка розпушувача;
– дрібка солі та ваніліну.
Приготування:
Змішайте розм'якшене вершкове масло з яйцем, цукровою пудрою та майонезом. Додайте дрібку солі і ванілін для аромату.
Важливо, щоб усі компоненти були кімнатної температури – це забезпечить рівномірне перемішування та правильну текстуру тіста.
Поступово додайте борошно, зберігаючи м'якість і легку липкість тіста. Перекладіть його у кондитерський мішок і викладіть на пергамент для випічки.
Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10 – 15 хвилин. Якщо духовка не досить гаряча, печиво може втратити форму.
Готове печиво має приємний рум'яний колір і ніжну розсипчасту текстуру.
Смачного!
Такого делікатесу ви ще не їли: як зробити апетитний паштет зі скумбрії.