Пікантна вівсянка з сиром та яйцями пашот – це сніданок, з яким ви відчуєте себе наче в кадрі з фільму. 24 Канал пропонує урізноманітнити свої будні з рецептом з TikTok kathycoooks.

Цікаво Знаменита страва козаків: як приготувати ту саму давню коцюрбу

Як приготувати томатну вівсянку?

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 300 грамів вівсянки;
– 300 мілілітрів води;
– 2 столові ложки томатного соусу;
– 1 помідор;
– 1 – 2 зубчики часнику;
– 40 грамів сиру;
– 1 чайна ложка олії;
– сіль, перець та зелень до смаку;
для подачі:
– яйця пашот;
– авокадо.

Приготування:

  1. Часник обсмажуємо на олії. Додаємо томатний соус та зелень і тушкуємо кілька хвилин.
  2. Додаємо вівсянку, заливаємо водою і варимо до готовності.
  3. Наприкінці додаємо сир та спеції, добре перемішуємо, щоб текстура була кремова.
  4. Подаємо з авокадо та яйцями пашот.

Смачного!

Перлина бесарабської кухні: як приготувати мітітеї.