Коли вона не грає в аншлагових турах, не пише пісні та не потрапляє на очі папараці, зірка-мільярдер любить насолоджуватися їжею. Вона відома тим, що готує страви для гостей і свого хлопця Тревіса Келса. Дізнайтеся більше про улюблені страви зірки в матеріалі 24 Каналу.

Цікаво Найкращі страви з морепродуктами: топ-5 рецептів від італійського шеф-кухаря

Що любить їсти Тейлор Свіфт

Сніданок є особливо важливою частиною дня для Тейлор. Серед її улюблених страв – гречані млинці з шинкою з сиром пармезан і смаженим яйцем. У своєму інтерв’ю для журналу Vogue зірка зізналася, що дуже полюбляє страви з курки. Під час подорожей вона віддає перевагу чізбургерам, картоплі фрі та шоколадному коктейлю. Також Тейлор часто розповідає про свою пристрасть до випічки, її фірмовий десерт – цукрове печиво.

Співачка відмовилася від алкоголю під час Eras tour. Зазвичай вона замовляє салати та корисні смузі, які допомагають їй залишатися бадьорою протягом її насиченого графіка.

Курка у хрусткому клярі

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 куряче філе;
– 1 яйце;
– 2 столові ложки кукурудзяного борошна;
– 10 столових ложок кукурудзяних пластівців без цукру;
– 4 столові ложки олії;
– спеції: сіль, перець, паприка солодка, приправа для курки, приправа для курки – до смаку.

Приготування:

  1. Наріжте курку шматочками та посипте спеціями.
  2. В одну миску розбийте яйце та добре збийте його, в іншу миску всипте борошно, а в третю — злегка подрібнені кукурудзяні пластівці.
  3. Обваляйте курку в яйці, борошні та пластівцях.
  4. Обсмажте на сковороді в добре розігрітій олії.

Ламаєте голову, що приготувати рідним на вечерю? Продукція ТМ "Водний Світ" стане вашим кулінарним натхненням! Креветки, мідії та крабові палички – це не просто інгредієнти, а секрет ідеальної страви. Їхній ніжний смак і бездоганна якість гарантують, що вечеря точно викличе захоплення.

Цукрове печиво

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 200 грамів борошна;
– 100 грамів вершкового масла;
– 100 грамів цукру;
– 1 яйце;
– 1 чайна ложка ванільного цукру;
– дрібка солі.

Приготування:

  1. Підготуйте вершкове масло – воно має бути кімнатної температури.
  2. Змішайте його з цукром до однорідної маси.
  3. Додайте яйце та ванільний цукор, перемішайте.
  4. Введіть борошно й дрібку солі.
  5. Замісіть тісто – воно має бути м'яким і не липким.
  6. Загорніть тісто у харчову плівку і поставте в холодильник на 30 хвилин.
  7. Розкачайте охолоджене тісто на товщину приблизно 5 міліметрів.
  8. Виріжте печиво формами або склянкою.
  9. Викладіть печиво на деко з пергаментом, залишаючи невеликі проміжки.
  10. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 10 – 12 хвилин, поки краї печива не стануть золотистими.
  11. Дайте печиву охолонути і смакуйте із задоволенням.

Шоколадний коктейль

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 200 мілілітрів молока;
– 100 грамів шоколадного морозива;
– 2 чайні ложки какао-порошку;
– 1 чайна ложка цукру (за бажанням);
– шматочки шоколаду – для прикраси.

Приготування:

  1. Молоко налийте в блендер.
  2. Додайте шоколадне морозиво та какао-порошок.
  3. Всипте цукор, якщо хочете солодший смак.
  4. Збийте все до однорідної консистенції.
  5. Налийте коктейль у склянку.
  6. За бажанням прикрасьте зверху шматочками шоколаду.

Добірка швидких рецептів: як приготувати яйця у мікрохвильовці.