Яскраві свята
Напередодні новорічних та різдвяних свят кожній господині варто подумати про святкове меню. Адже прийом гостей та їхнє частування, а відтак і веселе застілля - давня українська традиція. І кожна досвідчена господиня знає: страви з червоною ікрою не лише прикрасять свято, а й наповнять його вишуканістю.
«Червона ікра – обов’язковий атрибут будь-якого святкового столу. Її полюбляють всі, бо вона прикрашає застілля, покращує настрій гостям та приносить благополуччя господарям. І навіть у звичайний день можна побалувати себе і влаштувати свято!», - розповідає cу-шеф денс-ресторану
«Депо» Юрій Осауленко: «До того ж існує багато оригінальних та простих у приготування рецептів: тарталетки, тости, рулети, суші, салати, різноманітні закуски з ікрою».
Окрім цього ікра - гарний подарунок. «Баночка ікри – чудовий презент до будь-якого свята», - зауважує бренд-менеджер ТМ «Шаланда» Марина Русак: «Подаруйте ікру разом з ікорними аксессуарами (ікоринцею чи ложечкою), бажаючи при цьому господарям красивого життя. Ідея ж «Ікра у подарунок» будет успішною як для корпоративних подарунків співробітникам і партнерам, так і приємним сюрпризом для друзів і близьких».Але купуючи ікру до свята, варто ретельно підійти до її вибору. Ікра має бути якісною. Звертайте увагу на її вигляд. Вона повинна мати приємний смак та запах. Та краще обирайте відомого, перевіреного виробника.