За італійським рецептом
Львів зустрічає весну появою форпосту італійської кухні та смачних традицій. Тепер Челентано – не лише мережа піцерій, а й концептуальні ресторани з високими італійськими стандартами. На Площі ринок у Львові відбулось відкриття ресторану «Pizza Celentano Ristorante». Все розпочалось із запальних ритмів.
Ще одною несподіванкою для львів’ян був імпровізований вибух і ангели - вони з пожежі винесли піцу, яку роздавали всім охочим разом із весняними подарунками.
«Запам'яталось це шоу, запам'ятались хлопці, запам'яталась ця пісня, це абсолютно несподівано як для Челентано, я думаю у них все вийде», - проділилася враженнями Ольга, яка також посмакувала піцою на святі.
У новому закладі окрім мистецтва кулінарії, можна оцінити і мистецтво відомих художників. В ресторані є копії картин відомих польських, австрійських, італійських, російських художників. Є тут і кімната для дітей. Ресторан, хоч і ламає всі стереотипи, все ж дотримується незмінного правила. Тут все за італійськими рецептами. Тож їх уже оцінили почесні гості із цієї країни.
«Тут піца дуже схожа на італійську, а у Італії особливе тісто, особлива начинка і ми подаємо всі салати і закуски свіжими. Тут все за італійськими стандартами», - зізнався Джанлука Сарделлі, консул Італії в Україні.
«Ресторан дуже гарний. У ньому наша італійська культура і гастрономія», - додав сенатор Альба ді Біаджіо.
Мережа Челентано обіцяє назавжди зруйнувати стереотипи про піцерії і дивувати новими концептуальними закладами.