5 ідей для швидкої вечері без зайвих зусиль з "Апетитною" 

14 листопада 2024, 15:20
Читать новость на русском
СПЕЦПРОЄКТ

Ніщо так не розслабляє після насиченого подіями дня, як смачна вечеря. Ще краще, якщо на її приготування не треба витрачати багато часу.

Коли ввечері хочеться смачно поїсти, але немає бажання довго стояти біля плити, на допомогу приходять прості та швидкі рецепти. 24 Канал підготував добірку ідей, які перетворять завершення дня на справжню насолоду для смакових рецепторів.

Буде смачно Ідеї особливої вечері всього за 20 хвилин

"Апетитна" – це завжди смачно та швидко

Усі, хто люблять смачно поїсти, знають, що для того, щоб вечеря вдалася, треба володіти всіма тонкощами правильного маринування м'яса. Водночас така підготовка буває досить довгою, тому дуже хотілося б спростити цей процес.

Та ідеальне рішення існує. І це продукція ТМ "Наша Ряба Апетитна". Бренд пропонує свіжомариновану курочку, ковбаски, котлети й фрикадельки, які вже готові до приготування. Варто лише відкрити упаковку і почати відтворювати улюблений рецепт. Ап – і фантастична вечеря готова за лічені хвилини!

З "Апетитною" дуже просто готувати справжні кулінарні шедеври, адже її широкий асортимент дозволить відтворити різноманітні страви як українські, так й іноземні. Тому тут кожен легко знайде улюблений продукт. А що швидко та просто приготувати зі свіжомаринованих стегон, гомілок та крилець – розповідаємо далі.

Крильця у гірчично-медовому маринаді на пательні

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 6

Від таких крилець кожен буде в захваті / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
 – 1 упаковка крилець у гірчично-медовому маринаді від ТМ "Апетитна" (орієнтовно 1 кілограм);
 – 50 мілілітрів олії;
 – 1 червоний перець чилі.

Приготування:

  1. Розігрійте олію на пательні та викладіть туди крильця. Смажте до золотистої скоринки з двох сторін, періодично перевертаючи.
  2. Дрібно наріжте перець чилі, попередньо видаливши серцевину.
  3. Викладіть готові крильця на тарілку й полийте їх соусом зі сковорідки. Посипте страву подрібненим перцем чилі. 

Швидка італійська паста з ковбасками "Барбекю"

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 2

Ковбаски спрощують приготування пасти / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
 – 1 упаковка ковбасок "Барбекю" від ТМ "Апетитна";
 – 250 грамів макаронів;
 – 150 грамів шпинату;
 – 100 грамів моцарели;
 – 70 мілілітрів вершків 20%;
 – 50 грамів тертого пармезану;
 – 2 склянки курячого бульйону чи води;
 – 2 червоні цибулини;
 – 2 томати;
 – 0,5 склянки томатного соусу;
 – 2 чайні ложки приправи "Італійські трави";
 – сіль до смаку.

Приготування:

  1. Цибулю почистіть та подрібніть. Томати та моцарелу дрібно наріжте.
  2. Нагрійте олію на великій пательні. Додайте нарізані ковбаски та готуйте майже до готовності, помішуючи.
  3. Додайте цибулю, помідори, італійську приправу та сіль. Готуйте до м'якості приблизно 4 – 5 хвилин.
  4. Додайте макарони, бульйон, томатний соус і вершки. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і продовжуйте готувати, помішуючи, ще 10 – 12 хвилин.
  5. Додайте шпинат та моцарелу. Накрийте кришкою і готуйте близько 2 хвилин. Готову страву прикрасьте пармезаном.

Курячі стегенця у томатно-сирному соусі по-італійськи

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 6


Стегенця за цим рецептом вражають смаком / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
 – 1 упаковка стегон "Айдахо" в томатному маринаді від ТМ "Апетитна" (орієнтовно 1 кілограм);
 – 800 грамів томатів у власному соку;
 – 200 мілілітрів білого сухого вина;
 – 150 мілілітрів курячого бульйону;
 – 100 грамів тертого пармезану;
 – 2 зубчики часнику;
 – 1 червона цибуля;
 – 1 червоний солодкий перець;
 – 1 столова ложка олії;
 – 1 чайна ложка чилі;
 – 4 грами орегано;
 – дрібка цукру.

Приготування:

  1. Нагрійте олію на пательні. Обсмажте курячі стегна до готовності орієнтовно 30 – 40 хвилин.
  2. Цибулю подрібніть, перець почистіть від насіння і наріжте скибочками. Подрібніть часник.
  3. На пательню покладіть цибулю і перець. Обсмажуйте 10 хвилин до м'якості.
  4. Додайте перець чилі та часник і смажте ще хвилину. Влийте вино і тушкуйте ще кілька хвилин, поки рідина не зменшиться вдвічі. Додайте помідори, орегано, сир, бульйон і цукор. Доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин.
  5. Готові гомілки викладіть на тарілки, полийте соусом та посипте орегано.

Курячі гомілки з овочами

  • Час: 55 хвилин
  • Порцій: 4

Смачну вечерю можна приготувати на одній пательні / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
 – 1 упаковка гомілок "Делі" зі спецією карі від ТМ "Апетитна" (орієнтовно 1 кілограм);
 – 400 грамів картоплі;
 – 150 грамів зеленого горошку;
 – 40 мілілітрів олії;
 – 20 грамів меленої паприки;
 – 2 томати;
 – 2 зубчики часнику;
 – 1 червоний болгарський перець;
 – 1 цибулина;
 – 1 морква;
 – сіль, перець до смаку;
 – зелень до смаку.

Приготування:

  1. Цибулю почистіть, наріжте півкільцями та покладіть на розігріту пательню з олією. Обсмажте до м'якості, додайте гомілки, паприку, сіль, перець, перемішайте і смажте до рум'яності.
  2. Долийте трохи води, накрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні орієнтовно 20 хвилин.
  3. Овочі помийте. Картоплю і моркву почистіть та наріжте кубиками. Перець і помідори теж поріжте кубиками.
  4. Додайте всі овочі до гомілок разом з горошком, сіллю та подрібненим часником. Накрийте кришкою і тушкуйте ще 25 – 30 хвилин до готовності картоплі. Перед подачею прикрасьте зеленню.

Пряні курячі гомілки із цитрусами та часником

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Апельсин підкреслить ніжний смак курятини / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
 – 1 упаковка гомілок "Делі" зі спецією карі від ТМ "Апетитна" (орієнтовно 1 кілограм);
 – 1 апельсин;
 – 3 зубчики часнику;
 – пучок кінзи.

Приготування:

  1. Перекладіть курку у форму для запікання.
  2. Розкладіть навколо шматочки апельсина та часнику.
  3. Духовку розігрійте до 200 градусів.
  4. Запікайте гомілки до готовності орієнтовно 30 – 40 хвилин. Готову страву посипте подрібненою кінзою.

Смачного!

Слідкувати за смачними новинками бренду "Апетитна" так само просто, як і їх готувати. Щоб не пропускати цікаву інформацію, смачні рецепти та особливі конкурси, варто лише підписатися на сторінки "Апетитної" в інстаграмі, тіктоці та фейсбуці.