Від поля до пачки: якість і сталий підхід на кожному етапі виробництва
З чого починається якість чипсів? Більшість людей, не замислюючись, скажуть, що з картоплі – і матимуть рацію всього наполовину.
Значною мірою смак чипсів залежить від правильного підходу до вирощування картоплі – з відповідального виробництва та сталого розвитку. А також із тісного партнерства з місцевими фермерами, інформує 24 Канал.
Читайте також Відсилка до статусу найвеличнішого: компанія Lay's привітала Мессі з першим голом у США – відео
Чому чипси Lay's такі смачні
Бренд Lay's активно популяризує в Україні найкращі світові практики вирощування картоплі, взаємодіючи із фермерами та розробляючи разом з ними довгострокові програми співпраці. Ці програми включають не лише інвестиції в агробізнес, але й передачу агрономічних ноу-хау для практичного вдосконалення вирощування картоплі.
Чому чипси компанії Lay's такі смачні: дивіться відео
Особлива увага приділяється контролю якості картоплі, що стає чипсами Lay's. Окрім лабораторій на самому виробництві, Lay's інвестував у створення додаткових лабораторій безпосередньо на фермерських господарствах. Такий підхід дозволяє контролювати якість кожної партії картоплі ще до її надходження на завод.
Крім того, бренд підтримує розвиток інновацій і у методах зберігання, вкладаючи у побудову спеціальних сховищ для картоплі. Передові методи зберігання, що не використовують фреон, знижують викиди CO2 (вуглекислого газу) у навколишнє середовище.
Завдяки цілісному підходу та співпраці із фермерами, Lay's створює не просто продукт, а відповідальну філософію виробництва, спрямовану на підтримку та розвиток українського аграрного сектору.