Таку заяву озвучили в Національній асоціації пивоварів Франції, повідомляє видання The Local.
Актуально У Франції продовжать надзвичайну ситуацію до 10 липня
Значна частина зіпсованого пива – це крафтове пиво, яке часто непастеризоване, на відміну від традиційних світлих лагерів, і швидше псується.
Це дуже хмелеве пиво, і якщо його зберігати надто довго, більше двох, чи трьох місяців, смакові ефекти, аромат зникають,
– пояснив керівник асоціації пивоварних заводів.
Виробникам не вдалося продати пиво через закриття кафе та ресторанів, різкої зупинки туризму, скасування фестивалів і виставок у зв'язку із суворою епідемічною забороною.
Зазначимо, що з 11 травня у Франції планують дещо послабити карантин, зокрема, зняти обмеження на пересування громадян. Також у країні з наступного тижня мають почати роботу бібліотеки, невеликі магазини, дитсадки, початкові школи.
Зверніть увагу! Станом на 7 травня у Франції виявили понад 170 тисяч випадків коронавірусу, з них понад 25 тисяч – летальні. Майже 53 тисячі хворих одужали.